top of page

Programma Malaga Break.

1bf17d7f20fb4a7b9396175f9c6cf34d.webp
11062b_5d75d9c1c3244f6dbee259f5aced7d6b_mv2.webp
MK.5.jpg
11062b_3a1c480416d74c01bb55ed10b7c9b877_mv2.webp

Spaanse taalles

Heel veel jongeren willen graag een nieuwe taal leren tijdens hun tussenjaar. De Spaanse taal is al jaren de eerste keuze. Dat is ook niet zo vreemd. Spaans is een echte wereldtaal en Spanje is een heerlijk land om een tijdje te verblijven. Tijdens de Malaga Break verblijf je met je groep in een gemeenschappelijk huis. In de ochtend volg je de taallessen en 's middags ben je vrij. Wij hebben bewust gekozen voor Malaga omdat deze stad het beste klimaat van Europa heeft zodat je bijna elke dag naar het strand kunt na een dag taallessen. De omgeving is ook schitterend en er zijn heel veel mooie steden in de omgeving.

Spannende excursies &
activiteiten

Het is goed toeven in Malaga, maar ook de omgeving is de moeite waard om te bezoeken. We maken elke week een excursie zodat je de streek ook goed leert kennen. Ook doordeweeks organiseren we verschillende activiteiten.

Hulp bij studiekeuze?

De Malaga Break is speciaal voor jongeren die (nog) geen studiekeuze hebben kunnen maken. De andere omgeving, de taallessen en ook de vele nieuwe ervaringen leveren je nieuwe inzichten over jezelf; Je leert op eigen benen te staan, je doet je eigen boodschappen en kookt je eigen eten. Hierdoor leer je je eigen keuzes te maken. Wij maken hier gebruik van en samen met onze deskundige coaches krijg je een heel goed beeld van jezelf. Na zes weken ontvang je je eigen Motivatiekompas certificaat en ga je met je studiekeuze op zak weer naar huis. Echt waar, ook jij!

Motivatiekompas

Het Motivatiekompas wordt door steeds meer hogescholen en universiteiten erkend als een bruikbaar instrument bij de studiekeuze check gesprekken. Tijdens deze gesprekken moet de aankomende student zijn of haar studiekeuze motiveren.Wij horen vaak van de Breakers dat de periode in Malaga en de wekelijkse  coaching ertoe bijdragen dat zij tijdens deze gesprekken heel goed kunnen uitleggen waarom de desbetreffende studiekeuze de juiste voor hen is. We zijn er dan ook steeds weer heel trots op als we van onze deelnemers horen dat ze aangenomen zijn bij de studie van hun keuze!

bottom of page