"ik wil graag iets nuttigs doen tijdens mijn tussenjaar"

Vrijwilligerswerk in je tussenjaar? Bali Break werkt!

Werken is nuttig en zeker vrijwilligerswerk in je tussenjaar. Het leert je verantwoordelijkheid te dragen, het geeft ritme en regelmaat, en het staat ook nog eens heel goed op je CV. Een hoop redenen dus waarom wij het belangrijk vinden dat elke Breaker aan het werk gaat. Werken doe je bij ons als vrijwilliger. Vrijwillig betekent echter niet vrijblijvend; er wordt door de dieren of kinderen waarmee je werkt op je gerekend en wij verwachten dus van elke Breaker dat hij of zij hier serieus mee omgaat.

Vrijwilligerswerk in je Break op Bali 

Bali heeft veel instellingen, stichtingen en goede doelen waar ze jouw hulp goed kunnen gebruiken. Zo kun je gaan werken bij een kinderdag verblijf of een buitenschoolse opvang. Ook hebben we bij de Bali Break aansluiting gevonden bij verschillende organisaties die zich inzetten voor het beheer en behoud van de flora en fauna van Bali. Zo kun je bijvoorbeeld met dieren gaan werken en organiseren we Beach Clean ups.

Kortom we hebben genoeg keuze en mocht je nog speciale wensen hebben dan kijken we ook altijd of er mogelijkheden zijn om die te realiseren.

* Mocht je overwegen om gedurende jouw Bali Break met kinderen te gaan werken, vragen wij je om het VOG formulier ingevuld mee te nemen vanuit Nederland.

"Door het vrijwilligerswerk heb ik mezelf veel beter leren kennen"

"Door het werken voelde ik mij minder een toerist"

vrijwilligerswerk
tussenjaar vrijwilligerswerk
volunteer

"Door het werk leerde ik veel mensen buiten de groep kennen"

"Ik heb taallessen gevenen aan jonge kinderen. Ik wil naar de PABO en dit was een ideale manier om te kijken wat het werk inhoudt." Iotte

“Ik dacht dat ik niets met dit werk zou hebben, maar toen ik ging werken bij een school heb ik ervaren dat ik dit werk heel erg leuk vond. Isabelle

Studiekeuze coaching online

Mocht jouw Tussenjaar droom bestemming niet bij onze Bali Break liggen dan bieden wij ook de mogelijkheid om ons studiekeuze coaching online te volgen. Gedurende jouw reis log je op afgesproken momenten in met een van onze studiecoaches. Op die manier kun je gaan waar je maar wilt en toch je studiekeuze maken tijdens jouw reis. Wij zorgen voor het complete pakket van aanmeldingscriteria, certificaat, open dagen, adressen en jouw studiekeuze! Misschien wel het mooiste souvenir dat je kunt meenemen van je tussenjaar reis.