Veelgestelde vragen

Ja hoor. Meestal blijven er wel een aantal Breakers en dat vinden wij alleen maar heel gezellig. Er komt meestal wel een nieuwe groep dus we zullen iets minder voor jou aanwezig zijn als je gewend bent, maar als er iets is kun je ons natuurlijk altijd even raadplegen. Als je het op tijd aangeeft hebben wij wellicht ook nog wel een studio voor je op ons eigen resort.

 Het is erg warm op Bali en lopen is eigenlijk alleen voor kleine stukjes te doen. Het is erg goedkoop om een taxi busje te nemen. Denk wel aan een geldig auto of scooter rijbewijs als je een scooter wilt gaan huren

Gezien de drukte van het verkeer op Bali adviseren wij de Bali Breakers om zich per taxi busje te verplaatsen. Dit is spot goedkoop en de busjes rijden overal.

Ja, Voor de reis naar Bali zijn inentingen nodig. Al naar gelang de lengte van je verblijf zul een aantal inentingen moeten halen. In deze link kun je lezen welke dat zijn. 

https://www.vaccinatiesopreis.nl/inentingen-bali/

 

Wij adviseren elke Breaker om even contact op te nemen met je eigen verzekeringsmaatschappij. Loop even door of alles goed gedekt is. Vermeld daar ook bij dat je vrijwilligerswerk gaat doen en vraag of je dan ook verzekerd bent. Mocht je een extra verzekering willen afsluiten dan adviseren wij je om contact op te nemen met JOHO (zie link onder aan de pagina). Deze organisatie is gespecialiseerd in verzekeringen in het buitenland.

Nee, wij adviseren om flessen water te kopen in de winkel. 

Nee. Op Bali is er een 110 Volt netwerk. Je kunt op Bali omstekkers kopen die het mogelijk maken om onze stekkers te gebruiken in een 110 Volt stopcontact

Wij hanteren een minimum leeftijd van 18 jaar. 

Er vliegen heel veel maatschappijen het gehele jaar dagelijks naar Bali. 

De ticket prijzen lopen van plm. 420 euro in het laagseizoen tot 1200 euro in het hoogseizoen. Er zijn regelmatig mooie aanbiedingen. Hou die in de gaten als je van plan bent om deze kant op te komen!

Wij verzoeken onze Breakers een VOG (= Verklaring Omtrent Gedrag) mee te nemen indien je met kinderen wilt gaan werken.

Eigenlijk is op Bali alles te krijgen. Dus je kunt gewoon je eigen merk shampoo kopen. De prijzen liggen een stuk lager dan in Nederland dus je hoeft maar weinig mee te nemen…

Op Bali hebben we ook allerlei grote winkels. Je kun ook hier alles krijgen wat je in Nederland gewend bent. Voordeel van Bali is dat eten in een restaurantje ook heel betaalbaar is.